| Alin0632 a întrebat:

Salut, am încheiat contractul cu Digi Rcs Rds, am platit toate facturile. Dupa o saptamana ma suna o doamna de la Digi si imi spune ca mai am de platit o factura, am spus ca nu o sa platesc din moment ce contractul s-a incheiat, de ce nu mi s-a spus cand am incheiat contractul ca mai am ceva de platit, ma rog. Acum o firma APS Romania de recuperari, ma tot hartuieste si imi da mesaje ca voi fi bagat in instanta, este posibil asa ceva?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Tu expui o situatie, cei de la RCS-RDS alta, asa ca n-avem de unde sti care este adevarul.
Daca nu datorezi nu plati dar, inainte de asta, ar fi bine sa vezi despre ce factura este vorba, s-ar putea ca fostul furnizor sa aiba dreptate si atunci te expui sa platesti mult mai mult decat suma de pe factura, la aceasta se pot adauga cheltuieli de judecata si de executare silita.

2 răspunsuri:
| BlackBriliant a răspuns:

Asa se intampla cand cineva lasa pe ultima zi sa plateasca facturalaughing)

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este o prezumţie relativă că ai achitat toate facturile, singura dovadă este chitanţa care confirmă efectuarea plăţii, în caz contrar eşti executat silit, după notificare cu chemare în judecată. Toate fiind remedii juridice.
Pa, pa.