| Veratu a întrebat:

Am internet de la romtelecom si platesc 74lei/luna cu viteza de 4mb/s.
Am internet de 4 ani aporape si as vrea sa schimb aceasta oferta. Pot schimba daca nu a expirat inca contractul care e pe 2 ani? Daca pot, spune-timi va rog o oferta acceptabila cu un pret pana la 50lei sau mai putin.

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

TREBUIA să "renegociezi"/reînnoieşti Contractul la expirarea celor 2 ani ( perioada minimă de abonament ) şi să SCHIMBI tipul abonamentului cu altul mai avantajos!
Se întocmea un Act adiţional aferent noii opţiuni...

Aşa am făcut şi eu din 2 în 2 ani - am NET de la ei de vreo 7 ani :)
Acum am o opţiune FĂRĂ telefonie ( "voce zero" ) şi plătesc în jur de 49-50 lei/lună.

Sau, poţi rezilia Contractul şi cauţi alt furnizor - totuşi, SLABE şanse dacă eşti în zonă rurală ( la ţară )...

Vezi ofertele Romtelecom ( de acum ) la linkul oficial :
http://www.romtelecom.ro/internet/power.html

http://www.romtelecom.ro/internet/play.html

Toate cele bune.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca la Romtelecom exista o oferta mai mica, problema este ca la ei platesti, pe langa internet, si telefonia fixa. Daca ai depasit prima perioada de 2 ani poti solicita oricand rezilierea contractului si sa cauti alt furnizor de internet, daca exista in zona ta.

| Veratu explică (pentru Ioandelasal):

Sa inteleg ca, dupa ce au trecut 2 ani si am prelungit contractul pe alti 2 ani, pot sa scot internetul oricand? Sau decat sa schimb furnizorul, cum ar fi rds?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Veratu):

Sigur ca se poate, soliciti rezilierea contractului de la Romtelecom, se poate sa trimiti cererea si prin posta si eu am facut-o. Dupa ce ai solicitat rezilierea si ti-au trimis acordul poti sa faci contract cu alt furnizor de internet.
Adresa o gasesti in contract.

| TelekomRO a răspuns:

Apelati 1930 gratuit in reteaua Romtelecom sau TELVERDE 0800800800 - colegii nostri va vor oferi suport. Toate cele bune!

| darkmycs1 a răspuns:

Eu am net de la rds/rcs si e un net foarte bun si ieftin am 100mb/s si platessc fix 40 lei