| Mrn222 a întrebat:

Salut, am luat teapa cu un skin de 2000 de lei pe csgo, am trimis banii prin transfer bancar pe revolut, mai pot face ceva?

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti face plangere penala, dar ma indoiesc ca vei rezolva ceva, dar n-ai nimic de pierdut.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poti face.
o reclamatie la politie
greu de crezut ca te vor ajuta
dar altceva nu ai ce face.

| RoCkKiD a răspuns:

Da, dar e complicat.
Teoretic având transferul ai dovada plății deci te poți duce la politie pentru înșelăciune. Dar o sa fie complicată treaba si o sa dureze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce teapa, nu îți place cum se vede skin-ul respectiv, sau? Pentru ca îmi este greu sa cred ca nu ai primit skin-ul în urma plății respective. De recuperat, nu îl mai poți recupera înapoi din păcate, plata a fost făcută, cel puțin eu asta știu în urma experientelor gaming! Nu am jucat csgo, dar uita-te sa vezi dacă se poate rambursa skinul respectiv, însă nu cred. Ori încearcă sa le dai e-mail, chiar și asa nu cred se poate rambursa skin-ul odată cumpărat!

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cat de greu e sa-i ceri cuiva sa-ti trimita bani ca tu pe urma sa-i oferi un skin, ca din cate inteleg tipu ia trimis cuiva 2000ron pentru un skin in schimb. Teapa ca la prosti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar pana îți vor da răspuns, se va prescrie fapta și legal persoana nu va mai putea răspunde penal pentru ca după o anumită perioadă faptele se prescriu.

| 120bulevard a răspuns:

In cazul asta doar politia te poate ajuta