anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am lucrat recent la Amazon fără contract doar pentru că au avut nevoie de oameni și mi-au spus că trebuie să aștept ca cei de la Amazon să îmi creeze contul de angajat ca sa pot face contractul. Mi-au fost achitati banii pentru cât am lucrat iar apoi nu m-au mai chemat/contactat absolut deloc, nu mi-au mai spus ce s-a mai intamplat cu contul sau orice altceva. De aceea am descis sa nu mai lucrez la ei deoarece sunt neseriosi. Astazi am primit de la acea firma, afiliata cu amazonul, o sumă de bani (astazi este ziua de salariu) dar eu nu am mai lucrat la ei, a trecut o luna de cand nu am mai lucrat. Acum eu nu inteleg de ce mi s-a transferat mie aceasta suma in cont, dar sunt obligat sa le dau banii inapoi? Stiu ca moral asa ar trebui dar ei fiind neseriosi cu mine si ignorandu-ma as vrea sa ii pedepsesc. Multumesc.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Probabil a fost plata de lichidare, care se face in luna urmatoare cand ai lucrat ultima data.

| SebyOp a răspuns (pentru Bula):

Chiar daca nu am avut niciun contract cu ei? efectiv ma chemau doar cand aveau nevoie si munceam pe contul altor persoane eu neavand unul. banii pe ce am lucrat i-am primit ce-i drept dar in rest nu m-au mai contactat deloc dupa ce mi-au dat banii. ca sa vad acum ca am primit bani de la ei. mi greu totusi sa cred ca au facut vreo greseala

| Bula a răspuns (pentru SebyOp):

Sunt o firma serioasa, platesc bine pe oricine le lucreaza, chiar dac a fost doar colaborator ocazional.

Răspuns utilizator avertizat