| marian1198962147 a întrebat:

Am nevoie de ajutor un prieten ma tot minte inlegatura cu 2 accidente auto
As vrea sa stiu daca este posibil sa caut intr-o baza de date sau ceva daca chiar au avut loc aceste accidente
Unul dintre ele s-a petrecut in anul 2017 in martie cica si anume un Audi Rs6 a intrat intr-o Nubira si soferul cica a ramas paralizat ( accident petrecut in Bucuresti )... el era in masina,,, iar cica paramedicii nu au trecut numele lui sau ceva in fisa nici politistii ( el circula pe contrasens )
Iar al doilea s-a petrecut in luna decembrie tot in 2017 pe autostrada Bucuresti - Ploiesti un tigan cica i-a furat masina a intrat cu ea intr-un parapet iar masina s-a facut in doua motorul cica a zburat la 2 km ( de mentionat cica circula cu 270 km/h la producerea accidentului ) masina e un audi a4 b6 an 2003 2.0 tfsi gri
Tiganul cica ar fi murit pe loc si acum e acum cica ar fi dat in judecata familia si ar fi castigat totul in doar o saptamana sau doua! nici nu se putea pune un termen intr-un timp atat de scurt

De aceea vreau sa stiu o metoda de a verifica daca chiar au avut loc aceste accidente curios este faptul ca nu tin minte sa fi vazut la stiri in perioada aceea ceva de genul ( un eveniment asa de important ar fi avut o mediatizare gigantica...)

1 răspuns:
| JackR a răspuns:

Nu stiu nimic despre baze de date, dar pot sa-ti spun ca, un motor de Audi A4 are vreo 125 de kilograme. La o coliziune frontala, presupunand ca se desprinde numai motorul (ceea ce este practic imposibil), ca sa ajunga la 2 kilometri, trebuie sa aiba o viteza initiala de aproximativ 1350 km/h. Concluziile le tragi singur!