| 4evalon3 a întrebat:

Salut, am nevoie de ajutorul vostru... De o luna si ceva, de inainte da a se anunta ordonanta de urgenta, am venit acasa la parinti, nestiind cat va dura aceasta situatie. (Da stiu, puteam sa ma astept la asta, dar sunt o fire optimista si un visator). Deci problema este ca, aici, acasa lucrurile nu prea sunt linistite... Asa ca am intrebarea, daca poti sa-ti schimbi locatia, unde stai in autoizolare? Prietena mea sta la 3 judete distanta de mine si as vrea sa ma "mut" la ea. Dar nu stiu daca este posibil. Am cautat pe google raspunsuri, da nu am gasit nici un raspuns concret. Asa ca te rog cititorule sa ma ajuti cu informatiile necesare ca sa pot scapa de acasa. De ce fel de cerere am nevoie? Cum justific ca vrau sa ma mut? Cum dovedesc ca ma mut la ea? Va rog ajutati-ma! Mersi in anvans.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Din pacate nu poti face asta cat timp este stare de urgenta. Va trebui sa mai aveti rabdare pana va veti reintilni.

| Digikey a răspuns:

Te duci sa cumperi o masina pe care chipurile o vinde prietena ta.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu te lua dupa fanCocaCola! Din pacate, asemenea situatie nu este prevazuta in declaratie si-si va lua amenda. N-ai ce face decat daca, sa zicem, ca te-au chemat la serviciu.

| JicaContra a răspuns:

Da telefon la telverde: 0800 800 358
http://www.ms.ro/2020/03/16/buletin-informativ-15-03-2020-ora-1000/
si intreaba, in teorie, poti sa ceri chestia asta politiei, o singura data o singura deplasare, se poate face exceptie, TOTUSI au fost unii care au cerut voie si s-au casatorit, care NU constituie nici o urgenta, OARECARE! (au fost numai ei si preotul, si s-au casatorit afara, dar asta e alta mancare de peste)