| mrAndreimr a întrebat:

Salut. Am nevoie de un sfat. Acum 1 sapt. am intalnit o tipa cu care am facut sex. La a doua intalnire la fel am facut sex protejat dar la final mi-am dat drumul pe sanii ei. Socul maxim a fost ca dupa ce am plecat de la ea, mi-a zis ca isi doreste un copil cu mine. Ia-m zis ca este exlus asa repede si ea mi-a zis ca nu mai vrea sa astepte si ca o sa rămână gravida chiar daca vreau sau nu, spunandu-mi ca dupa ce mi-am dat drumul s-a dus la baie a luat sperma de pe piept si a introdus-o inauntru. Exact asta mi-a zis. Este incredibil ce s-a intamplat. Practic am fost santajat. Dupa episodul asta o urasc. Nu vreau sa o mai vad. Ce pot face daca ramane gravida?

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dupa nastere si daca nu-l recunosti se va ajunge la proces pentru stabilirea paternitatii.
Daca se va stabili ca este al tau atunci vei fi obligat la plata intretinerii pentru minor.

| mrAndreimr explică (pentru Ioandelasal):

Si-a făcut-o cu mana ei. Nu am ce sa recunosc. Nici nu știe cine sunt, cum ma cheamă sau alte detalii despre mine. Femeia e bolnava cu capul

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să plâtești pensie alimentară. Doar asta poți să faci.

| mrAndreimr explică (pentru sadrian46):

Dar eu nu vreau asta

| sadrian46 a răspuns (pentru mrAndreimr):

Când ai făcut sex cu ea, ce ai vrut? Credeai că este o distracție pe gratis?

| mrAndreimr explică (pentru sadrian46):

Nu aveam sa știu ce gânduri are. Mai ales ca era a doua oara când ne întâlneam. Pentru inceput, da, ma gandeam ca este doar o placere pentru ambele parti. Nici prin cap nu imi trecea ca e in stare de asa ceva.

| Hammurabi a răspuns:

Acum nu știu care e situația la tine.
Dar asta e una dintre metodele "clasice" prin care o tipă scapă foarte ușor de tine atunci când s-a plictisit și nu mai vrea să te vadă.
Îți spune că vrea să facă un copil cu tine.
Ele știu că la faze de-astea, bărbații dispar instantaneu. rolling on the floor