anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o comanda mai veche de la eMAG la o trotineta electrica vanduta de *right choice" tot fac cerere de retur si nu vine nimeni dupa ea, femeia de la eMAG care ma ajuta cu asta spune ca ăia spun ca eu tot trimit cerere de retur dar cand vine curierul spun ca nu am nimic de predat(in continuare primesc mesaje de la curier dimineata, deci ei au numarul meu corect) faza e ca nu m-au sunat niciodata... As putea face ceva in instanta? De 4 zile se tot intampla asta... Ăstia nu m-au sunat si in instanta nu cred ca ar putea falsifica faptul ca m-au sunat

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Curierul iti trimite mesaj prin care te instiinteaza cu intervalul orar, cand preconizeaza sa ajunga la tine.
Il poti suna direct din mesaj pe numarul lui si poti stabili ora mai exacta cand va veni.

| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Salut! Ai pregatit coletul? Venim astazi sa ridicam comanda 1EMG241002xxxxx. Tel. curier 07232xxxxx. Echipa Sameday
Atat imi scrie...
L-am si sunat da nu raspunde

| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai incearca!
Poate este in trafic si n-are voie sa vorbeasca la telefon.

| mihai69 a răspuns:

Nu ai treabă cu nicio instanță. Tu trebuie doar să te adresezi ANPC.

| anonim_4396 explică (pentru mihai69):

Pot cere daune morale?

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu. Nici nu ai motiv.

| Simpatic a răspuns (pentru anonim_4396):

Glumesti, ce daune ai suferit?

| Wr3nch a răspuns:

Se face intai reclamatie la Protectia consumatorului. O firma baga bani grei pe avocati, si ai sansa sa se lungeasca si sa iesi mai scumpt fata de pretul trotinetei.

| mi25 a răspuns:

Trimite-o prin alta firma de curierat, cu plata transportului la destinatie.