| Gegegege a întrebat:

Salut, am o intrebare, anul trecut eu alături de încă 3 prieteni am făcut o petrecere, la sfarsit eu cu unul din ei am vrut sa plecam acasa și la scara ne-a oprit și percheziționat politia care fuseseră chemată de locatarii din acel bloc din cauza muzicii tare, asupra noastră au fost găsite 2 grindere (folosite) de către polițiști și am recunoscut ca am consumat deoarece dupa aia ne ducea la analize și tot aflau ca am consumat, după aceea politia ne-a zis sa urcam sus la usa garsonierei unde făcusem petrecerea pentru a-i legitima și pe cei 2 rămași acolo. In acea dimineata eu cu cel cu care am fost prins de poliție am fost duși la sectie pentru a da declarații, in declarații am zis adevarul, adică ca, "marfa" am procurat-o dintr-un parc de la un baiat care avea o masca chirurgicală pe fata și nu-l cunoaștem, zilele astea acei prieteni care fuseseră legitimați in garsoniera au fost chemați la declarații la DIICOT, întrebarea e ce se poate întâmpla mai departe? Menționez ca eu sunt minor și e prima abatere, celălalt prieten este major dar tot la prima abatere, mai menționez ca nu aveam "cannabis" asupra noastră doar grinderele mânjite de substanța

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| 1997onur a răspuns:

Bro o loați pe un drum foarte greșit unde va distruge viața terminați cu canabis și alte substanțe lasați rahaturile astea nu-s bune absolut deloc uite ce probleme va faceți și nu numai asta va distruge sanatatea prostile astea de substanțe nu va aduce nimic bun in viață.