| Anemoneeeeee a întrebat:

Saluthappy, am o intrebare legata de permisul acela pentru arma, bine, mai multe intrebari legat de port armahappy

De la ce varsta poti avea un astfel de permis? Am cautat pe internet, m-am documentat putin si nu inteleg este valabil de la 18 ani sau de la 25? Si, de ce acte am nevoie? Ceva teste psihologice ma gandesc, sigur trebuie platit si daca da cam cat trebuie sa scoti din buzunar pentru a obtine un permis de port arma?
Si nu in cele din urma unde trebuie sa merg pentru a putea beneficia de un astfel de permis? Nu va ganditi ca moamaaaa imi cumpar si arma si alte chestii, mai aia imi lipsestelaughing happy nu, efectiv vreau sa incerc si asta si sa ma laud putin cu el dar credeti-ma o iau foarte in serioshappy chiar sunt foarte curioasabig grin multumesc foarte multhappy
Eventual se merge la politie se depun ceva acte si astept sa fiu contactata de ei daca sunt de acord sau nu?! Nu pot sa imi dau seama, imi fac filme dar chiar sunt curioasahappy

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Permisul de portarma se poate obtine dupa varsta de 18 ani si cu indeplinirea unor conditii prevazute de L.295/2004, nu il poate obtine oricine.
Poti vedea procedura si conditiile si aici:
https://b.politiaromana.ro/......i-neletale

| SuntSmecher a răspuns:

Conform site-ului politiei romane, e aproape imposibil.

| Anemoneeeeee explică (pentru SuntSmecher):

happy am gasit eu ceva... sa faci un curs pentru care platesti, depinde cat intre 500 si 1000 de euro. Iar la final ei iti dau un certificat iar tu te duci la politie cu el si ei iti dau acel act cum ca esti detinator de port arma, posesor de armahappy ii complicat straight face bani sa ai si sa fi apt din punct de vedere psihologiclaughing)
Mah, banii acum nu ii am, nebuna sunt... mi-e frica ca, imi vor spune ca am o doza de nebunie iar cat despre vedere... ei acolo, la antrenamentele respective din cate am vazut iti dau o pereche de ochelari gen, eu am deja ochelari dar nu ii port pentru ca inca vad, sunt si mioapa pe deasupralaughing)) nu ma incadrez in standardele lorstraight face ehh asta ebig grin

Întrebări similare