Chiar gandesti inainte sa scrii asa ceva?
Cum sa parasesti camionul si marfa?
Vrei sa te vezi bagat in datorii toata viata, sa platesti un camion de marfa si masina pe deasupra?
Cine te-a sfatuit asta, ori te crede prost rau, oi rade de tine.
Daca vrei ca patronul sa te dea in judecata pentru lipsa masinii si a marfii, fa-o, ca te poate astepta si puscaria, daca se dovedeste ca a fost premeditata operatiunea de furt calificat.
Ce vrei tu sa faci se numește furt, e infracțiune și se pedepsește cu închisoarea
Îmi place mai ales partea aia cu "as putea sa patesc ceva?"
Cu alte cuvinte "Am de gând să organizez un grup de oameni pentru a comite furt calificat, iar cei de la care fur știu totul despre mine. As putea păți ceva?"
Să fie pace, dacă minte nu e deloc.
Tu ai gresit din prima, daca ai vazut ca la 1 luna si 15 zile nu ti-au dat salariul inca te intorceai la firma lasa-i tirul si iti dadeai demisia, dar daca faci ceia ce ai spus tu se numeste furt si crede-ma ca nu vrei sa belesti organu la puscarie mai ales in UK https://www.youtube.com/watch?v=Sg1k6iTbtsI
Dar, cum ai acceptat 3 luni fără salariu? Nu zice nimeni că se întârzie 1 salariu, dar 3! E absurd ce spui!
Ce vrei să faci se cheamă furt calificat. Iar, dacă faceți așa ceva în Anglia, chiar dacă vei veni în România, se va cere extrădare și judecare acolo, plus recuperarea prejudiciului!
Încearcă pe căile legale recuperarea salariului și nu mai aștepta 3 luni ca să iei un salariu.
Esti cu contract si ti sa predat marfa in gestiune. Chiar daca iti fura cineva din camion tu esti primul suspect. Faptuitor sau complice
Mai bine ii dai tu in judecata direct si nu faci smecherii pe care sa le regreti mai tarziu. Incearca sa-ti faci dreptate cu mainile curate.
anonim_4396 întreabă: