Hei. nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, este doar o alarma falsa. exista virusi de genul acesta si oricum daca ar fi sa primesti amenda ai primi-o acasa, insa politia nu are de unde sa iti afle adresa ..prin computer
Pe bune? chiar se intampla asa ceva in Italia?
exista doua variante sa fi luat vreun visurs
sau sa fie pe bune si atunci oricum te gasesc dupa IP si dupa providerul de net. nu are nicio treaba cu windows ul
Nu se face asa ceva, nu primesti amenzi pe net.
Dar chiar daca ai reinstalat SO-ul tot poti fi gasit.
Localizarea se face pe baza Ip-ului.
Ce tare Mai mult ca sigur site-ul respectiv ți-a dat să instalezi ceva cu ActivX și tu l-ai instalat. Ăla era un virus, nu are cum să controleze poliția site-urile pe care le accesezi tu.
Eu stiu ca in Spania daca nu ai licienta ai piraterii sau alte lucrari care au protectie drepturi de autor. Ti-l arunca! Exact ti-l arunca (gunoi) si tu ramai fara aparat.
Ce ai scris mai sus nu-i problema o "sictireala de plictiseala".
Ai luat un virus, recent am auzit de chestia asta, in niciun caz nu era un mesaj de la politie."Politia" asa cum s-au numit sun niste hackeri.Nu au ce sa-ti faca si vezi si tu pe ce umblii data viitoare.
Pai si de ce te-ai uitat la filme de 18 ani? nu te puteai abtine sa-r putea sa te prinda si cu windows-ul schimbat ca in Italia se plateste orice amenda nu se compara cu Romania!
Este doar un virus, ce se pare ca face multe victime. Fara politie, fara arestat, sapun si toate gandurile rele ce te-au trecut de atunci. Iti trebuie un antivirus bun si scapi de amenda. have fun...
Salut, mai uitate la stiri, nu e politia adevara, sunt heckari care se dau drept politie cu culorile, signa politiei... etc, trebuie sa stii ca aia iti ti blokat pcul ( chiar daca modifici windowsul) trebuie sa te duci la adevarata politie!
Eu zic, sa nu te panichez pot fi niste pirati care asteapta de astia ca tine eu zic sa mergi la politie si acolo vezi...
Nu e adevarat ce ti-a aparut e virus de pe site special ca sa platesti bani lor nu lua in seama te sfatui sa instalezi programa Kaspersky Internet Security uite linkul https://store.digitalriver.com/......tps?/store poate o sa te ajute daca la aceasta programa cind o instalezi apare rosu atunci inchizi siteul sunt virusi si scapi.Succese!
Si eu am aceeasi problema, doar ca stau in Romania,, si mi-a aflat ip.ul, sistemul de operare.
Alexx56 întreabă: