Poti- si trebuie sa depui repede acel dosar, sa primesti banii cat mai repede! In cel mai rau caz, vei primii acei bani doar cu incepere din lna depunerii.
Tu, ca elev, ai dreptul sa primesti mai multe ajutoare, cu diferite titluri (de exemplu: gratuitate la transport).
Ca orfan dupa tata, ai dreptul de pensie de urmas sau de ajutor social, "banii de copii", acei "banii de liceu", etc., iar daca ai note suficient de bune, atunci poti primi si bursa.
Stai de vorba cu dirigintele clasei pentru mai multe informatii.
"Noi nu am incercat sa facem inainte pentru ca am auzit ca nu va fi aprobat dosaru eu luand si ajutor social pentru ca un parinte e decedat"
aici m-ai pierdut
"ai auzit" e mai important decat realitatea asta de rahat unde DACA NU TE INFIGI ESTI IGNORAT... SIGUR
nu "crezi" ca te califici la o bonificatie gratuita, atunci NU FI PROST, confirma ideea, si cauta pe internet, pune intrebari pe TPU, DA TELEFOANE, la, primarie, liceu, inspectoratul judetean, ministerul invatamantului, AVOCATUL POPORULUI! iar toate astea DIN TIMP
altfel nu te trezesti acum ca poate am auzit prost, POATE POTAILE DE LA PRIMARIE CARE TREBUIE SA PLATEASCA DIN BUGETUL PRIMARIEI VOR SA ISI DEA SALARII MARI, NU SA ITI PLATEASCA TIE SCOALA, la fel la liceu, la fel la inspectoratul judetean
TURN THE POWER ON!
Du-te cu dosarul ala mai repede. Cei de la Primarie stiu mai bine ca noi. Oricum, de pierdut nu ai; doar de castigat.
Sigur poți sa beneficiezi stai liniștit ca nu e o greșeală ăștia nu bani banii moca nimanui du-te i ainte cu dosarul si anul viitor va fi ok.bafta
anonim_4396 întreabă: