anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o problema destul de grava in legatura cu mama mea si as vrea sa va cer o parere. Mama mea este o femeie destul de frumoasa si foarte dorita de multi barbati. Ea este despartita de tatal meu si de curand s-a recasatorit cu un om absoult superb insa foarte multi barbati sunt invidiosi pe tatal meu vitreg. 1 barbat din cartierul nostru a luat toate pozele cu mama de pe Facebook si le-a editat in photoshop si a facut-o dezbracata, se vede de la o posta ca este editata in schimb o ameninta ca daca nu va intretine relatii sexuale cu ea va trimite pozele tuturor rudelor. Alta chestie este ca el ii tot trimite poze cu el dezbracat de la gat in jos, culmea este ca are un Facebook fals cu pozele unui tip de maxim 20 ani musculos si nu mai stiu ce. Spuneti-mi va rog care credeti ca este cea mai buna solutie? Eu i-am propus mamei mele sa mergem maine la politie insa ei ii este frica ca el ii va face ceva.SCUZATI CATEGORIA DAR STIU CA ESTE CEA MAI POPULATA!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Mama ta sa-i faca plangere penala pentru santaj si hartuire, conform Codului penal, citez:
"ART. 207. Şantajul  
  (1) Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.
  (2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată ori pentru un membru de familie al acesteia, în scopul prevăzut în alin. (1).
  (3) Dacă faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) au fost comise în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial, pentru sine sau pentru altul, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.
  ART. 208.Hărţuirea  
  (1) Fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă.
  (2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate."  

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebe declarat la politie pentru ca ala e un obsedat sexual.

| Violleta2022 a răspuns:

Mama ta sa ia amenintarile si sa mearga la politie sa depuna Plangere impotriva cestui obsedat sexual. Evident poate sa-l acuze si de defaimare si de modificat poze si tot.
Ea nu are de ce sa-i fie frica, ca Politia nu musca si nici nu o bate, dar o poate ajuta sa scape de acel obsedat sexual, care s-ar putea sa o omoare intr-o zi, daca nu obtine ce vrea.

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns:

Convinge-o pe mama ta sa se duca la politie, strange toate dovezile necesare si stocheazale bine pe ceva. Is destul de sigur ca individul risca parnaia.

| kevin9 a răspuns:

Mai bine faci chiar tu plangere, ca daca faci tu nu are nimeni in veci cum sa se lege de tine ca esti un copil care a vrut sa-si protejeze mama, asa iti garantez eu ca nu se atinge un pai de tine, ca se intampla belea mare la asa ceva, se baga oricine pentru tine si nu are ala tupeu sa faca ceva ca va sti ca va fi terminat si aici afara da si la parnaie. Te pup si dal pe mana la politie pe gunoiul ala

| anonimuser1 a răspuns:

Apropo, tot acest barbat ii trimite mamei mele si poze cu alte femei dezbracate, si ma gandeam ca ar fi un + pentru a zice la politie, din cate situ distribuirea de fotografii nude este interzisa.

| mgtow a răspuns (pentru anonimuser1):

Poti fi tu cea care sesizeaza politia daca mata e fricoasa