| Quassarus a întrebat:

Am o problema. Ieri noapte eram cu câțiva prieteni in curtea scolii din sat de la noi si ni se făcuse frig si un prieten a dat foc la 2 pungi de semințe. Dupa 2 minute am văzut lumina de politie ca venea spre școală si toți ne-am speriat si am fugit si nu am mai avut timp sa stingem focul. Eu am fost cel mai speriat, nu știu de ce, poate ca a fost prima data cand am fost pus intr-o situație de genu si nu am stiut ce sa fac si am stat ascuns pana au plecat, dar problema e ca imi uitasem bicicleta acolo si prietenii au fost nevoiți sa-mi zica si numele meu, probabil am agravat mai mult problema, dar ma rog, polițiștii le-au cerut la toți numele si data nașterii si celui care a făcut focul i-au cerut si adresa. Ei au zis ca saptamana viitoare o sa ne cheme la secție iar acum eu si prietenii suntem super speriați nu stim dacă au facut o doar asa sa ne sperie sau chiar o sa mergem la secție, daca o sa platim amenda sau ceva. Sunt conștient ca nu a fost bine ca am făcut focul acolo si ca am fugit in loc sa stau acolo dar nu mai pot schimba nimic de acum. Daca e cineva care a mai pățit ceva de genu sau se pricepe la asa ceva ii rog sa răspundă. Va mulțumesc

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru un raspuns corect ar fi trebuit sa spui varsta ta si a celui care a aprins pungile.
In orice caz tu nu ai ce pati, eventual poti fi ascultat ca martor. De asemenea, daca a fost numai atat, nici cel care a aprins pungile nu va pati nimic, eventual o atentionare.

1 răspuns:
| SlenderMan299 a răspuns:

Nu se intampla nimic grav. Chiar puteati sa le spuneti de ce ati facut focul, si daca era il stangeati.Acuma ati lasat loc de interpretari.Da nu e mare chestie. Eu zic maxim un avertisment verbal.