anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o problema (nu eu). Fratimiu si-a pierdut buletinul acum ceva timp si i-a si expirat, problema este ca actul de proprietate a disparut si el si vad o imposibilitate in a-si face buletinul,plus ca ii place sa frece mazdrugul pe acasa din cauza lipsurilor enuntate.cum ar trebui sa procedeze si ce acte i-ar trebui? Mersi, dau funda,vot, o bere si ce vrea muschiul tau daca imi raspunzi. o zi terifica! happy

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Intai, este nevoie de un duplicat al actului de proprietate--- vezi cum se obtine :http://www.fraudaimobiliara.ro/......u-distrus/

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fratele tau are doua posibilitati:
1. Obtine un duplicat sau o copie legalizata de pe actul de proprietate, de la organul care l-a emis, de la notarul public sau de la vanzator, dupa caz.
2. Obtine un extras de CF de la biroul de carte funciara unde imobilul este intabulat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Actele pierdute se refac, mai intai rezolvati probleme cu actul de casa la un notar/primarie ceva apoi se rezolva si buletinul

| SuperCoolDude a răspuns:

Ideea este ca i-ar fi folositor sa se angazeje, caci dupa cum stiu in ziua de astazi daca nu ai carte de identitate nu existi. Alta problema este ca proprietarul apartamentului face in ambitie in a nu procura actul casei sau un duplicat (din cate am inteles, costa 5 mil. lei vechi, ceea ce este mult, posibil asta este si cauza). Nu neaparat pierderea este o problema ci faptul ca a expirat. Multumesc de raspunsuri.

| SuperCoolDude a răspuns:

Am inteles ca solicitarea unui duplicat te costa intre 300-500 ron, este adevarat? sau este pentru emiterea originalulul, adica refacerea?

| Devilady a răspuns:

Proprietarul trebuie sa mearga la institutia care a eliberat actul de proprietate si sa solicite un duplicat.