Daca situatia este cum o descrii atunci voi veti fi incredintati mamei si i se va atribui casa. In functie de cum se va stabili contributia fiecaruia la constructia casei, mama va trebui sa-i achite o suma de bani tatalui.
Sunteti 3 copii, incercati sa discutati cu tatal vostru si sa-l determinati sa-si schimbe comportarea. Puteti apela si la rude ori alte persoane care ar putea avea o influenta pozitiva. Succes si numai bine!
Sunt in aceeasi situatie.aproape.doar ca mama nu a fost vreodata lovita de el.si in plus e plecata de 6 ani in afara.de atunci e mai ok.cel putin eu si fratele meu am crescut.iar tatal meu e tata doar cu numele.nu contribuie cu absolut nimic in educatia sau viata noasta.si din cauza asta am inceput sa nu ne mai pese.au fost ani grei de suferinta dar am trecut peste.ai mei au fost de multe ori in pragul de a divorta.dar se pare ca au ramas asa. oricum as fi total de acord cu refacerea vietii mamei mele desi stiu ca tata nu are unde sa se duca pentru ca nu mai are pe nimeni in familie. si sincer regret enorm ca nu am o familie.ca orice om normal. de fapt niciunul din prietenii mei nu are familia intreaga. si la toate astea se adauga si faptul ca odata cu terminarea liceului se schimba tot.asa ca daca nu se poate sa i tineti la un loc macar face ti i viata mai usoara mamei take care
Nu cred ca ve-ti ramane toti 3 cu mama! Chiar daca va doriti asta, nu sunteti majori, deci nu va conta prea mult parerea voastra in caz de divort! Si depinde pe al cui nume e casa! Tu cred ca ai 17 ani,deci trebuie sa ai si tu un cuvant de spus! Nu lasa sa se desparta parintii tai, chiar daca taicatu face asa! Vorbeste cu el, tipa si tu la el! E tatal tau pana la urma si presupun ca il iubesti si pe el. Din cauza la bautura, nu prea mai gandeste! Ti-am spus, vorbeste cu el, spune-i " Mai tata, tu vrei sa bage mama divort? vrei sa ramai fara noi? "...Fa ceva. Bafta multa
De la 10 ani puteti alege cu cine stati si de obicei ramane mai mult la cel care are copilul/copii
Eu zic : casa ii ramane mamei tale deorece voi ramaneti cu mama voastra, ''averea'' o parte mamei tale si o parte tatalui; partea tatalui e mai mica deoarece el e violent si scuze expresia alcoolic. o sas ramaneti toti cu mama voastra nu sunteti obligati sa mergeti sa stati cu tatal vostru, mai este si chestia cu cat a contribuit mama ta la casa; adica daca a contribui strebuie sa aiba bonuri sau chitante cu care sa dovedeasca. imi pare rau k din cauza alcoolului se destrama o familie. sa stii ca mai e si problema daca tatal tau vr sa divorteze si depinde si de avocat. sa nu va fie frica fiindca nu sunteti singurii care sunt in situatia aceasta. sa fiti uniti!
anonim_4396 întreabă: