Sa-mi trag una, abia ai luat permisu si tu depasesti viteza acu 50km/h....Nu iti mai pune viata in pericol man. Pe strazile noastre apare groapa in fata ta cand ti-e lumea mai draga, oamenii traverseaza pe unde au ei chef.
Cand te urci la volan trebuie sa lasi besinile afara si sa inchizi usa. Nu merita sa iti risti viata doar ca sa ajungi la femei cu 10 minute mai devreme.
Vezi ca daca esti la prima abatere si nu ai depasit viteza cu mai mult de 70km/h poti cere sa ti se reduca perioada cu 30 de zile.
Uite am citit si eu aici :
https://www.digi24.ro/......at-1158309
Daca ai reusit "performanta" de a avea permisul suspendat pe 3 luni, dupa nici un an de conducre (!), atunci esti PERICOL PUBLIC.
Recomandarea mea este sa nici nu-ti mai ridici carnetul, fiindca in asa ritm in curand vei face vreun accident fatal!
Da, poti merge sa-l reprimesti la expirarea perioadei de susendare a dreptului de a conduce.
SI care prostu de mine merge cu maxim 60 in oras...si prin sate.Cand trec de 61 ma gandesc deja la amenda.Mna, p.s-a meritat viteza? si unde te-a prins? da si tu niste detalii sa nu facem ca tine, sau sa bagi frica'n pustani care vor sa calce pedala.