Probabil ai depasit termenul de 30 de zile de la data procesului-verbal de contraventie si s-ar putea sa primesti o instiintere de plata si decizie de executare silita, care au fost emise dupa expirarea termenului de 30 de zile si va trebui sa dovedesti plata.
Nu am depasit termenul de 30 de zile doar ca eu am domiciliul undeva la tara si am platit-o in oras la taxe si impozite...
Mda, nu mereu e inregistrata plata amezii si cateodata te mai trezesti cu o executare silita
Trebuie sa mergi cu chitanta de la taxe si impozite la cei care ti-au dat amenda. Am patit ceva similar, am luat amenda de la politia locala, am platit-o in 48 de ore, dar nu am mai dus chitanta cu dovada platii la politia locala. Un an jumate mai tarziu, m-am trezit ca imi blocheaza conturile din banca pentru ca nu am platit acea amenda, la ei aparand inca ca neplatita. A trebuit sa merg iar la taxe si impozite sa cer o copie dupa acea chitanta (ce m-a costat 40 de lei) si sa le-o duc, plus ca am stat cateva zile bune cu conturile blocate. Deci sa duci chitanta aia neaparat