Din cate stiu eu, ai voie sa postezi pe Youtube ce conversatii vrei tu, atata timp cat ai acoperit fata fostei tale logodnice.
Ai fi putut sa nu acoperi fata ei doar daca ii cereai permisiunea si iti dadea voie.
Totusi, schimba numele canalului preventiv.
Nu inteleg de ce ai facut acele clipuri pentru Youtube, dar in fine.
Seara buna!
Nu cred ca se intampla ceva, din ce-ai scris nu rezulta sa fi savarsit vreo infractiune infractiune. Doar daca le-ai fi spart conturile de email fapta ar fi infractiune.
Chestia este ca sunt toate conversatiile de la primul cuvant pana la ultimul. Eu am filmat ecranul telefonului in timp ce citeam conversatiile. Un video de 27 min. si altul de 15 min.
Din cate stiu eu, ai voie sa postezi pe Youtube ce conversatii vrei tu, atata timp cat ai acoperit fata fostei tale logodnice.
Ai fi putut sa nu acoperi fata ei doar daca ii cereai permisiunea si iti dadea voie.
Totusi, schimba numele canalului preventiv.
Nu inteleg de ce ai facut acele clipuri pentru Youtube, dar in fine.
Seara buna!
De ce ai patii ceva? Nu ai facut nimic, doar ai ars niste poze si ai aratat conversatii. Nu vad ce e ilegal in asta
Chestia este ca sunt toate conversatiile de la primul cuvant pana la ultimul. Eu am filmat ecranul telefonului in timp ce citeam conversatiile. Un videoclip de 27 de minute si unul de 15 minute