| lungullg a întrebat:

acum 4 luni am facut un accident rutier lovind in curba stransa o masina parcata, mi-am spart capul asa ca a fost chemata salvarea si politia atunci mia retinut permisul si mi s-a dat dovata cu drept de circulatie dupa 3 luni am fost prins cu dovada ecspirata si mi s-a facut dosar penal pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat si mi s-a dat dovada fara drept de circulatie, as vrea sa stiu unde ma pot interesa de dosarele mele (de preferat online), ambele cazuri s-au intamplat in judetul ilfov, accidentul in comuna Copaceni si a doua oara in comuna Berceni.
Multumesc anticipat

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dosarele de urmarire penala nu se afiseaza online, nici de catre politie si nici de catre Parchet. Va trebui sa te adresezi la Parchet sau Politia rutiera.

Răspuns utilizator avertizat
| GameOverBitch a răspuns:

Salut, poti cauta pe site ul parchetului IF o adresa de email, este imposibil sa nu gasesti, faci o cerere la parchetul unde domiciliezi în atenţia primului procuror să verifice dacă pe rolul parchetului se află vreun dosar care te priveşte, ataşezi eventual o copie de pe cartea de identitate şi să-i comunici adresa actuală.