Nu este normal si nici corect ce face.
Cand iti mai cere bonul asa spune-i ca nu-l prezinti si ca o sa-l reclami la conducerea firmei pentru hartuire.
Da, are voie sa-ti ceara bonul si tu ai obligatia sa-l prezinti, indiferent ca tu ai impresia ca doar pe tine te controleaza, desi o face random, cu multi alti cumparatori.
Daca te deranjeaza, nu mai merge in acel mall si ai scapat de impresia asta.
Are voie să îți ceară bonul, dar ce face el e deja hartuire. Fa i o reclamație la conducerea magazinului
Mie nu mi-a cerut niciodata il bonul de casa! Cateodata nici nu iau!
paznicul ala stie, si clentii stiu ca sunt camere peste tot, iar el ar trebui sa se plimbe prin magazin
Desi au fost cazuri in care am simtit discomfort in magazin.La LIDL cand casiera a vrut sa se uite in rucsac la nu mine, desi nu aveau dulapuri sau rafturi pentru bagaje.
Dupa o cunostina se lua paznicul prin magazin si o urmarea sa nu fure. Nici macar nu atata a hoata, dar avea ceva probleme cu ea pe care numai el le stie. S-a enervat femeia si i-a strigat "Auzi, dupa mine sa nu te mai tii ca nu-s atat de saraca incat sa nu-mi permit un pachet de cafea". De-atunci paznicul nu o mai urmareste nici pe ea, nici pe altii. Cunosc profesori universitari urmariti de paznici. Unii au exces de zel si doresc sa arate ca sunt eficienti.