anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare. De curand, aproximativ 2 luni eram in masina cu mama unui prieten si cu fiul ei in drum spre Suceava, mama baiatului nu a vazut un semn cu "Cedeaza Trecerea" si a trecut, in apropiere este o zona intens circulata si intr-o benzinarie era un echipaj de politie. Mama baiatului a avut permisul suspendat si i-a dat in judecata (ea spune ca echipajul dirija circulatia, dar eu n-am vazut sa fie asa). M-a chemat ca martor dar nu vreau sa ma duc fiindca stiu ca n-a avut dreptate. Luna aceasta ar trebui sa fie procesul, intrebarea este, ce se poate intampla daca nu ma duc.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu te duci poti fi amendat si a doua oara sa te citeze cu mandat de aducere (te vor duce politistii).
Du-te la proces si spune adevarul.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca esti plecat din tara nu trebuie sa te prezinti, dar trebuie sa fii plecat, nu doar sa spui asta celei in cauza.
A facut prostia si sa plateasca amenda.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu zic sa te prezinti si sa spui adevarul. Nu stii daca ati fost inregistrati si mai intrii si la martor mincinos.

| Florentina9210 a răspuns:

De ce a avut permisul suspendat? De ''poama'' buna ce a fost si cat de bine a condus. Asa e cand se ia permisul cu bani si nu cu creier.
Si nu te duce, nu esti obligat!

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

De oameni din astia nu ai nevoie pe langa tine. nu pierzi nimic daca se supara.