| KingR a întrebat:

Am și eu o întrebare despre permisul de conducere.
Este adevărat că de la 1 Iulie se introduce legea cu minim 10 clase obligatorii?
Dacă am 8 clase și mă înscriu la școala de șoferi în luna Mai, iar examenul îl dau în August după ce se bagă legea, mă mai poate afecta acest lucru?

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca este adevarat, cel putin eu n-am vazut o asemenea prevedere legala, au fost doar zvonuri si cateva articole in presa online, dar fara sa indice actul normativ.
Daca s-ar introduce de la 1 iulie atunci ai face degeaba scoala de conducere, deoarece nu te-ar primi la examinare dupa 1 iulie, fiindca n-ai indeplini conditia de studii.

| darrio2007 a răspuns:

Inca nu se stie nimic.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu cred. Nu exista nicio lege in acest sens, doar stiri incomplete pe la tv

| sofisis a răspuns:

Normal asa ar fi, sa fie cerut minimul obligatoriu. Inainte erau 8 clase obligatorii, acum sunt 10. Ar trebui reglementata si legea permiselor.
Iar eu da, asa stiu. Ca de anul acesta daca ai sub 10 clase nu poti detine permis.

| FreddieM a răspuns:

N-am auzit asa ceva. Stai linistit, nu se va da niciodata asa o lege absurda. Petecul ala de hartie nu ajuta la marirea sau micsorarea capacitatilor cognitive, cu alea 8 clase sau cate ai, e suficient sa urmezi acele cursuri de la scoala sa devii un sofer corect si bun. Succes

| bogdan324 a răspuns:

Iti dai seama ca daca s-ar aplica acea "lege", o mare parte din soferi n-ar mai avea dreptul de a conduce, nu?
Stirea aia este sa sperie lumea si atat.