| aosdhasodha a întrebat:

Salut,am si eu o intrebare.Sunt in clasa a 7-a si ma gandesc foarte serios sa devin politist/deteciv.Stiu ca multi o sa-mi spuna ca e prea repede sa ma gandesc la asta si ca probabil peste cativa ani o sa-mi schimb dorinta,dar in momentul actual asta vreau sa fac, fiind pasionat de aceasta meserie.Cand voi avea posibilitatea,as vrea sa ma mut din Romania, prin Scotia deoarece sunt atras foarte tare de ea.Ma descurc foarte bine la engleza si la romana,la matematica avand niste probleme.(nu o sa ma afecteze asta prea tare,nu?)Oricum,as vrea sa ma informez mai mult despre ramurile acestei meserii, nestiind prea multe.Am facut mult reaserch, dar nici un forum sau raspunsurile altor persoane nu m-au ajutat prea mult.As vrea sa ma fac detectiv, dar nu stiu exact pasii pe care trebuie sa-i fac.As vrea sa stiu la ce profil trebuie sa ma duc,ce facultate trebuie sa urmez pentru a putea investiga si a prinde traficanti,pedofili,violatori etc(pe asta as vrea sa ma axez daca se poate). Revenind la mutatul din Romania,cum as putea sa am studiile necesare pentru a ma putea angaja in afara,de exemplu, trebuie sa urmez o facultate in Scotia, sau ce studii trebuie sa am pentru a ma putea angaja acolo? Sper ca am pus intrebarile corecte.Scopul meu este de a ma documenta si de a intelege mai bine pasii pe care trebuie sa-i urmez.Sunt foarte recunoscator daca cineva m-ar putea ajuta cu cateva raspunsuri.Multumesc anticipat!

1 răspuns:
| BububucatorulBubycus a răspuns:

Trebuie sa faci liceul de politie sau academie afara sa te angajezi politist trebuie sa ai cetatenie...cam greu sa o iei