Nu s-ar putea, sigur va disparea..Asta daca nu vine PSD ul la putere, ca astia dau voie la orice.Nu stiu de pe unde esti, dar la bacau o facultate dintr-asta s-a evaporat pur si simplu. Varul meu e la Timisoara la Stiinte politice, la o facultate foarte bunanu stiu cum de vest se cheama, profesorii universitari sunt oameni care au lucrat in aparatul guvernamental, fosti ministri, secretari de stat, etc.De asta e bine sa mergi la o facultate cat de cat acolo, ACREDITATA omule, ai ce invata si ai siguranta ca nu ai mers 2 ani si pe urma trebuie sa o iei de la capat daca iti permiti, daca nu faci ca o fata de o stiu eu, a mers la medicina, s-a evaporat facultatea, si pe urma s-a inscris la postliceala de asistente.
Un apropiat a fost la Facultatea Bacau, de stat, la geografie -biologie, dar in anul 2 au acreditat specializarea, si nu li s-a aprobat decat biologie.A vrut sa fie ghid turistic sa calatoreasca si asa, si a iesit profesor de biologie cu 600 de lei pe luna.
Tu vad ca tot tragi tare cu facultatea aia pe care o vrei tu.E vreo gagica acolo de vrei neaparat sa mergi acolo? Daca eu iti explic clar ca iti iei ţeapă... Oriunde te duci intereseaza-te daca e totul in ordine, si daca vezi ca spun,, da,, cu juma de gura, fugi cat te tin picioarele.Nu uita, traiesti intr-o tara de hoţi Ai grija
Conform anexei la L.1/2011, citez:
"4. Autorizarea de functionare provizorie este procesul prin care unitatea/institutia de invatamant/organizatia interesata, pe baza evaluarii externe realizate, in conditiile prezentei legi, de catre agentiile de asigurare a calitatii autorizate sa functioneze pe teritoriul Romaniei, dobandeste calitatea de furnizor de educatie, prin hotarare a autoritatii administratiei publice locale competente, respectiv prin hotarare a Guvernului. Autorizarea de functionare provizorie confera dreptul de organizare a admiterii, precum si de organizare si desfasurare a procesului de invatamant."
Nu are dreptul de a organiza examene de absolvire si nici de a elibera diplome pana la acreditare. Numai bine!
Adica nu este recunoscuta in totalitate, si va trebui sa dai examenele la o alta facultate, altfel nu iti vor fi recunoscute notele.Acolo unde vei fi primit(daca te va primi vreo una) va treui sa platesti pentru a intra in examen.
Iti recmand sa nu te lasi atras de pret sau de alte avantaje exceptionale.Mergi la sigur cu o facultate acreditata.
Am inteles...tu cam ce faq ai alege? ce crezi ca e "mai de viitor?
"
Daca le ai cu matematica mergi la tehnologii moderne,it,computere,robotica,electrica si specializeaza-te pe energii regenerabile, asta e viitorul.
Daca nu, stiinte politice ceva.
Nu profesor, nu arheolog sau stiu eu.
Daca esti artist mergi la arte, e pacat de cei cu talent irosit.
Eu am terminat un profil de Stiinte sociale. Ma descurc foarte bine cu economia, istoria, geografia, romana, stiintele sociale in general. Ma gandeam sa dau la o facultate de economie si relatii internationale dar problema este ca este autorizata provizoriu si nu stiu exact ce sa fac! problema e ca nu vreau sa o fac degeaba..peste 2 3 ani s-ar putea ca ea sa dispara si diploma mea sa fie nerecunoscuta si mi-am pierdut toata munca pe 3 ani de zile
Sunt din Pitesti si stiu ce zici! numai hoti peste tot. Tineam faculatea asta ca ma gandeam ca poate o sa fac altceva cu ea dar cred ca o sa aleg o facultate prin Bucuresti sau una acreditata din pitesti. Problema este ca un profesor m-a sfautit sa aleg faculatea asta pentru ca in viitor va deveni acreditata si el preda acolo. Acum sincer nu stiu ce sa mai cred! dar cred ca mai bine aleg o facultate acreditata si gata! e mai sigur. Oricum in ziua de azi nu se face mare branza cu faculatea dar ziceam asa...sa invat ceva in astia 3 4 5 ani cati or mai fi! mersi de sfaturi!
Cumpara de la mine ca e mai ieftin... orice vanzator spune asta.cu placere, salut!
Nu s-ar putea, sigur va disparea..Asta daca nu vine PSD ul la putere, ca astia dau voie la orice.Nu stiu de pe unde esti, dar la bacau o facultate dintr-asta s-a evaporat pur si simplu. Varul meu e la Timisoara la Stiinte politice, la o facultate foarte bunanu stiu cum de vest se cheama, profesorii universitari sunt oameni care au lucrat in aparatul guvernamental, fosti ministri, secretari de stat, etc.De asta e bine sa mergi la o facultate cat de cat acolo, ACREDITATA omule, ai ce invata si ai siguranta ca nu ai mers 2 ani si pe urma trebuie sa o iei de la capat daca iti permiti, daca nu faci ca o fata de o stiu eu, a mers la medicina, s-a evaporat facultatea, si pe urma s-a inscris la postliceala de asistente.
Un apropiat a fost la Facultatea Bacau, de stat, la geografie -biologie, dar in anul 2 au acreditat specializarea, si nu li s-a aprobat decat biologie.A vrut sa fie ghid turistic sa calatoreasca si asa, si a iesit profesor de biologie cu 600 de lei pe luna.
Tu vad ca tot tragi tare cu facultatea aia pe care o vrei tu.E vreo gagica acolo de vrei neaparat sa mergi acolo? Daca eu iti explic clar ca iti iei ţeapă... Oriunde te duci intereseaza-te daca e totul in ordine, si daca vezi ca spun,, da,, cu juma de gura, fugi cat te tin picioarele.Nu uita, traiesti intr-o tara de hoţi Ai grija
Nycoleta_Mireluța_1998 întreabă: