| vasidmx a întrebat:

Salut! Am si eu o nelamurire cu privire la camerele de la supraveghere din timpul examenului de bacalaureat. Dupa cat timp si cu ce motiv se poate uita comisia de corectare peste camere. Se aleg aleatoriu? Exista un motiv anume pentru a verifica camerele? Sau camerele sunt veiricate oricum dupa orice examen? Si daca ai fost prins mai esti lasat sa dai examenul de bacalauraet si abia la afisarea rezultatelor poti afla daca ti-au fost anulate sau nu lucrarile? Daca ai vorbit cu cineva in timpul examenului si nu ai fost prins de catre supraveghetori, care sunt sansele sa se uite pe camere sa vada ca te-ai uitat stanga dreapta pentru inspiratie?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca se face contestatie sau reclamatie, atunci se verifica, sau daca comisiei care corecteaza tezele li se pare ceva suspect in lucrarea unui elev.

| Brizbriz a răspuns:

Raspuns la TOATE intrebarile tale
inainte de camere, s-a renuntat la scolile profesionale si rata de promovabilitate la bac era de peste 98%

dupa camere a CAZUT DRASTIC, la 9% (daca imi aduc aminte bine) si de atunci incearca sa faca bac-ul cat mai usor, si mai adauga puncte la corectare

deci, nu conteaza cum, cand, etc. ci faptul ca sistemul de supraveghere CHIAR FUNCTIONEAZA

si ca sa mai bag un cui in cosciugul ideii tale, supraveghetorii, daca te prind copiind, TE ARD... PUNCT, pentru ca ei pot ajunge chiar la parnaie daca te lasa sa copiezi si apoi cineva se uita pe camere

deci, RENUNTA LA IDEEA DE A COPIA!