| Dianaa18 a întrebat:

Salut!

Am terminat clasa a 10a in Spania și nu știu dacă îmi trebuie cumva o nota de admitere pentru liceele din România, aici nu exista profile sau chestii de genul pentru a intra la un liceu.

Am foia matricola cum ca am fost eleva anul acesta și mediile la toate materiile pe fiecare an de lucru.
Vreau sa știu neaparat dacă îmi trebuie nota de admitere dacă vin din străinătate, aici chiar nu exista așa ceva și vreau sa fiu băgată la un liceu cât de cât bun.

Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se pare ca n-ai inteles.
Trebuie sa-ti recunoasca si echivaleze studiile din Spania si se va decide in ce clasa poti intra in Romania si in functie de aceasta vei alege liceul si profilul, daca clsale facute in Spania echivaleaza cu clase de liceu din Romania.

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Va trebui sa depui cerere pentru recunoastrea si echivalarea studiilor efectuate in Spania si dupa aceasta vei sti in ce clasa poti intra in Romania.
Detalii vezi aici:
https://www.cnred.edu.ro/......asele-1-12

| Dianaa18 explică (pentru Ioandelasal):

Deci nu îmi va trebuii o nota de admitere cum au toți ceilalți ca sa între la liceu, nu? Decât sa le dau actele precum am învățat aici, dar decid părinții mei liceul sau îl decid ei in privința notelor mele?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Dianaa18):

Se pare ca n-ai inteles.
Trebuie sa-ti recunoasca si echivaleze studiile din Spania si se va decide in ce clasa poti intra in Romania si in functie de aceasta vei alege liceul si profilul, daca clsale facute in Spania echivaleaza cu clase de liceu din Romania.