| Sebi068900 a întrebat:

Salut, am terminat clasa a IX-a si doresc sa ma transfer la alt liceu deoarece am fost repartizat in alt oras la 30 de minute cu masina si am auzit ca exista un dosar de transfer care le permite celor cu domiciliu in orasul respectiv sa nu mai faca naveta. Am terminat mate info si doresc sa ma transfer la filologie sau sociale.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Vei putea obtine transferul pe motivul apropierii de domiciliu dar tot va trebui sa fie respectate criteriile de transfer, respectiv sa fi avut media de promovare a cl. a IX-a cel putin egala cu a ultimului promovat din clasa de transfer si sa reusesti la examenul de diferente.

| Sebi068900 explică (pentru Ioandelasal):

Si pana cand pot sa depun dosarul?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Sebi068900):

Nu este nici un dosar, este o cerere de transfer, semnata si de un parinte, la care anexezi o copie a cartii de identitate, ca sa dovedesti motivul si carnetul de elev pentru a dovedi media de promovare a clasei.
Cererea o depui pe la mijlocul lunii august.

| Sebi068900 explică (pentru Ioandelasal):

Problema este ca nici pana acum dirigintele nu mi-a facut carnetul adica a cerut doar o poza si ni le dadea el. Si nu am

| Ioandelasal a răspuns (pentru Sebi068900):

Atunci va trebui sa soliciti o adeverinta cu media de la liceul actual sau foaia matricola.