| S1mplu a întrebat:

Salut, am terminat un curs de mecanic prin programul garantii pentru tineri care a durat vreo 6 luni su totul a fost bine. Mi sa zis ca cik ar trebuii sa primesc o indennizatie de 1500 ron si de 2 luni nu am primit nimic. Aam vorbit cu ce-i care m-au luat sa fac cursul wi nici ei nu stiu ce sa mai sica cand as primii. de fel ar trebuii sa intre pe card.

Intrebarea mea este : pe cine ar trebuii sa sun sau la cine sa trimit mail pentru a vedea ce se intampla cu acea indemnizatie? Nu sunt hiar asa de obsedat sa-i primesc, dar orice ban e binevenit si daca mi sa zis ca trebuie sa primesc, macar sa stiu daca mai primesc cva sau nu. banii ar venii de la fondurile europene (cik).

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Din cate stiu acei bani ii primesti doar daca te angajezi.
In orice caz te poti adresa la AJOFM din judetul tau.

| S1mplu explică (pentru Ioandelasal):

Nu are nici o legatura cu Ajofm, est un proiect finanțat de Uniunea Europeana prin cadrul caruia ce-i care participa, vor primii la sfarsitul cursului o indemnizatie. Din cate am inteles, niste fete deja au primit de vreo luna acea indemnizatie si as incerca sa vb cu cine trimite fondurile astea sa fiu sigur daca mai astept dupa ele sau nu.

| Ioandelasal a răspuns (pentru S1mplu):

Atunci vorbeste cu una din fetele care au primit indemnizatia sau adreseaza-te la Ministerul Muncii.