| Nume_Fara_1997 a întrebat:

Am trimis prin curier un colet cu o pereche de adidasi. Anuntul meu avea descrierea : marimi disponibile:41, 42,43,44. Si la stare:nou.
Doar ca 43-ul era utilizat. Nu am mai specificat lucrul asta si cumparatorul nu m-a intrebat nimic daca sunt noi sau daca eu vreun defect. Mi-a zis direct ca vrea sa ii cumpere si cam atat. Sunt obligat sa ii returnez banii? M-a amenintat sa ii returnez ca sa nu imi faca probleme cu plangere si alte chestii ca are martor pe curier desi eu n-am specificat nicaieri ca sunt noi. Si a primit produsul din pozele respective.
Multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ar fi indicat sa-i restitui banii pentru perechea respectiva, care nu este noua.
Cumparatorul iti poate face plangere penala pentru inselaciune.
Si te contrazici. In prima parte spui "Si la stare: nou."
La urma spui ca "eu n-am specificat nicaieri ca sunt noi".
Care este adevarul?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum adica nu ai specificat ca erau noi daca la stare ai scris nou?

fi civilizat si da i banii inapoi ca el poate depunde o plangere pentru inselaciune

| TrăieşteClipa a răspuns:

Corect ar fi sa returnezi banii si sa suporti si cheltuielile de transport.

| Marius131313 a răspuns:

Am avut perechi noi la 41, 42 si perechea care am trimis-o erau purtati, pretul fiind schimbat. Se vedea clar si in poze ca sunt purtati si cealalta pereche era noua. Mi se pare o prostie sa mi se faca plangere pentru ca el nu a stiut sa vorbeasca si sa intrebe. A fost si greseala mea ca nu am specificat da pana la urma adidasii erau de 3 ori mai ieftini.
Se uita politia la plangerea lui? Ce inselaciune sa fie. Adidasii aveau doar cateva zgarieturi si praf in talpa.

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru Marius131313):

Pretul este irelevant.
Din moment ce ai specificat ca sunt noi nu mi se pare normal ca este nevoie sa mai intrebe inca odata.
Data viitoare sa fii mai atent.
Este plin oricum de tepari olx-ul.
Se pare ca esti unul dintre ei.