Poate sa-i faca plangere penala pentru distrugere, art.217 Cod penal, citez:
"ART.217. Distrugerea
Distrugerea, degradarea ori aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia sau împiedicarea luãrii mãsurilor de conservare ori de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlãturarea mãsurilor luate, se pedepsesc cu închisoare de la o lunã la 3 ani sau cu amendã.
Dacã bunul este proprietate privatã acţiunea penalã pentru fapta prevãzutã în alin. 1 se pune în mişcare la plângerea prealabilã a persoanei vãtãmate. Împãcarea pãrţilor înlãturã rãspunderea penalã."
Vai ). Petreceri da toata lumea. Dar unde le e capul unora atunci cand sparg geamuri si imptrastie mancare pe pereti? Distractia costa.
Si eu sa fiu in locul propietarului as da in judecata pe cei ce mi-au distrus apartamentul. Mai mult ca sa le vina mintea la cap. Si din 2, 3 astfel de greseli sa se invete minte.
Daca ar face cineva in casa ta la fel i-ai zice ceva sau l-ai pupa? se poate intra la puscarie in cazul in care nu plateste ca e dauna in avutul privat.
Poate sa intre pentru vandalism, dar si proprietarul este de vina pentru ca va lasat casa inchiriata adica nu ca ar fi rau dar o petrecere fara nimeni nici o ruda in zona... si ei sunt de vina!
Mie mi se pare normal sa platiti toti pentru ca toti ati participat la petrecere, iar el a pus casa la dispozitie. despre ce suma e vorba?
Eu am intrebat daca poate intra la puscarie(asta e singura problema)ca de bani nu-i problema.Intelegi?
Lacatusw2005 întreabă: