| CristianBiju a întrebat:

Salut,am un scuter de 49cc cu toate actele valabile, dar din pacate nu detin permis…
Mentionez ca poligonul oentru AM este inchis momentan unde vreau sa dau eu.
Mi se face dosar direct daca sunt prins? sau am vreo scuză plauzibilă daca sunt gasit conducand scuteru pe drum public?
Pls help

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca vei conduce pe drumurile publice fara permis si esti prins vei avea dosar penal si vei fi condamnat, conform Codului penal, citez:
"ART. 335. Conducerea unui vehicul fără permis de conducere
  (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, a unui tramvai ori a unui tractor agricol sau forestier de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani."

| darrio2007 a răspuns:

Parcă era de 50 cc?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu exista nicio scuză plauzibilă pentru condus fara permis. Exista dosar penal.

| goguPatent a răspuns:

Direct dosar. Nu ai ce scuza sa ai pentru conducere fără permis.

| Korkodeln a răspuns (pentru goguPatent):

Ba ai: "Ma grabeam si eu sefu', dar sa stii ca merg bine, doar ca e inchis poligonu ala special unde vreau sa dau, ia si matale 100RON ca viata e scumpa si nu-ti fac astia statuie..."

Sa vezi cum scapi si acum ca te stie ca esti serios poti sa-i dai inainte si mai lasi din cand in cand de-o bere ca oameni suntem, nu fiare de calcat.

| goguPatent a răspuns (pentru Korkodeln):

Da chiar, de ce sa respectăm legea când putem fi niste spagari care ne plângem că nu merge nimic

Daca ai scoala vietii te descurci cu datul unde trebuie, n-ai, scuipa toti pe tine si te fac si te calca in picioare.
Vezi cat de departe ajungi cu cinstea si cat te duci cu spaga, fa o comparatie, cine e in top, cinstitii sau spagarii?

(pentru cine e deficient mintal si nu s-a prins deja, astea sunt ironii si sarcasme)

| goguPatent a răspuns (pentru Korkodeln):

Conversatia asta a fost asa

tu: E ok sa fii spagar, si eu sunt si ma mandrescu cu asta.
eu : E mizerabil sa fii spagar.
tu: hai ca am glumit, nu te-ai prins tu.

Si gluma asta, stii tu, nu exista fum fara foc.

Am vazut o masina de facut fum pentru spectacole, face o gramada de fum incalzind nite parafina, dar nu ardewinking.

Si radem, glumim, dar cate cazuri nu sunt de spagari si nemernici care s-au ajuns, fata de oameni cinstiti si muncitori. Astia sunt mai degraba exceptiile decat regula.