Salut! Am un verisor care este foarte dependent de jocurile de noroc si joaca online. Acum cateva zile am primit mesaje pe telefon, pe nr meu, reclame de la Maxbet si eu n-am jucat niciodata si nici n-am de gand să ma bag in astfel de vicii si am aflat de la el ca a bagat nr meu de telefon in aplicatie ca să se poata conecta ca avea probleme de conectare cu acel cont ( a avut mai multe conturi online si la multe din ele spunea ca isi dadea auto-excludere dar se razgandea si iar o lua de la capat ). A recunoscut si el ca la unu din conturi cred ca la maxbet mi-a bagat nr meu de telefon ca avea probleme cu conectarile si a stat o perioada la mine in casa si mi-e teama să nu fi folosit buletinul meu la unul din conturi ca il cred in stare la cat de dependent este. As avea probleme daca s-a folosit de datele mele personale pentru acele conturi online? Adica cu anafu sau eu stiu să primesc ceva acasa si ar vedea si mama si nu vreau să am probleme aiurea din cauza lui, ca eu stiu ca nu m-am jucat niciodata la porcariile alea. Desi m-am interesat putin nu cred ca ar putea face prea multe din moment ce datele mele din buletin nu corespunde cu acelasi nume de pe cardul bancar pe care il foloseste la jocuri (adica cardul lui bancar unde depune si retrage ). Stiu ca fapta e consumata, dar vreau macar să stau linistită să nu intru la probleme inutile din cauza lui cu fiscu sau eu stiu ce din cauza jocurilor,ca lui i-a venit acum doi ani de la anaf impozit pentru plata jocurilor de noroc. Va rog să ma lamuriti, multumesc.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.216.42.225) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro