| Wordofthat999999 a întrebat:

Salut! Am un verisor care este foarte dependent de jocurile de noroc si joaca online. Acum cateva zile am primit mesaje pe telefon, pe nr meu, reclame de la Maxbet si eu n-am jucat niciodata si nici n-am de gand să ma bag in astfel de vicii si am aflat de la el ca a bagat nr meu de telefon in aplicatie ca să se poata conecta ca avea probleme de conectare cu acel cont ( a avut mai multe conturi online si la multe din ele spunea ca isi dadea auto-excludere dar se razgandea si iar o lua de la capat ). A recunoscut si el ca la unu din conturi cred ca la maxbet mi-a bagat nr meu de telefon ca avea probleme cu conectarile si a stat o perioada la mine in casa si mi-e teama să nu fi folosit buletinul meu la unul din conturi ca il cred in stare la cat de dependent este. As avea probleme daca s-a folosit de datele mele personale pentru acele conturi online? Adica cu anafu sau eu stiu să primesc ceva acasa si ar vedea si mama si nu vreau să am probleme aiurea din cauza lui, ca eu stiu ca nu m-am jucat niciodata la porcariile alea. Desi m-am interesat putin nu cred ca ar putea face prea multe din moment ce datele mele din buletin nu corespunde cu acelasi nume de pe cardul bancar pe care il foloseste la jocuri (adica cardul lui bancar unde depune si retrage ). Stiu ca fapta e consumata, dar vreau macar să stau linistită să nu intru la probleme inutile din cauza lui cu fiscu sau eu stiu ce din cauza jocurilor, ca lui i-a venit acum doi ani de la anaf impozit pentru plata jocurilor de noroc. Va rog să ma lamuriti, multumesc.

1 răspuns:
| Alexikca a răspuns:

Da, totul este posibil. Astfel sfatul meu poți lua toate agențiile online de jocuri de noroc, și contactezi pe mail, și spui că este posibil că cu numele acesta + cnp sa fi fost făcut cont de cineva, și că dorești blocare. și astfel fara acordul tau, nu se poate face nimic, cu totul că are buletin cat timp ceri asta tu.