| Nuconteaza92 a întrebat:

Salut! Anul trecut am fost depistat la volan sub influența canabisului(consumasem cu 2 zile inainte).A mai fost cineva în situația asta? Cât a durat pana la redobândirea permisului?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai fost condamnat? cand iti expira sentinta?
Acum se da condamnare cu executare, la puscarie.

| Nuconteaza92 explică (pentru Violleta2022):

Nu am fost condamnat. Astăzi mi-au ieșit analizele de la IML, mai durează pana aflu rezultatul.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Nuconteaza92):

Atunci este chestie de cateva saptamani sau luni (stii si tu cat de incep se misca Politia), pana vine decizia finala si esti reabilitat sau condamnat.
Daca vine condamnare, atunci este de rau, fiindca noua lege prevede puscarie, pentru consum de droguri la volan.

Citeste aici, sunt explicatii mai detaliate despre situatia similara tie:
https://justicia.ro/droguri-la-volan-10-efecte-si-cauze/

Sa speram ca nu iesi pozitiv si ai scapat!

| suntserios a răspuns (pentru Nuconteaza92):

Eee, acum urmeaza procesul care poate dura si 1 an, timp in care nu ai permis. Apoi in functie de ce sentinta primesti probabil ti se va anula permisul si il poti obtine dupa terminarea pedepsii

| Nuconteaza92 explică (pentru Violleta2022):

Va mulțumesc! Încă o întrebare. când am fost dus la o unitate medicala pentru prelevarea probelor biologice, am fost testat clinic dar nu mi s-a spus dacă sunt apt sau nu. Se va lua în considerare și acest lucru?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Nuconteaza92):

Pana la venirea rezultatelor nu se poate sti nimic clar.
Din pacate, rezultatele vin uneori dupa foarte multe luni si daca esti gasit pozitiv, dureaza procesul, condamnarea, sentinta, samd.

| relian a răspuns:

Trebuia sa le spui ca ai mincat covrigi cu mac? iesi pozitiv la test drog