Degeaba e strigător la cer, degeaba strigi la cer. Nu mai ai ce demersuri să mai parcurgi. Trăîești în continuare, așa cum poți.
E o problema chiar asa de greu de gestionat sau doar o inconvenienta?
Daca e o problema majora, suna - nu te mai duce personal. Sesizarile se inregistreaza. Fa poze doveditoare. Daca politia locala refuza sa intervina, depune plângere la cea judeteana.
Daca politia din localitate nu actioneaza atunci ii poti reclama la seful IJP din judetul tau.
Nu stiu in ce localitate locuiești, motiv pentru care nu-ți pot da un sfat punctual, însă îți sugerez următoarele: persoana juridică ce desfășoară activitatea acolo trebuie sa aibă autorizație de funcționare eliberată de primăria orașului. Una dintre condiții este ca spațiul in care își desfășoară activitatea sa aibă destinația necesară. Toate localitățile au un Regulament Local de Urbanism in care, printre altele, sunt stabilite condițiile de amplasare a construcțiilor - in cazul acesta nerezidențiale. Invariabil exista condiția asigurării in interiorul parcelei unui număr de locuri de parcare raportat la suprafața construită desfășurată a obiectivului. Înarmează-te cu răbdare si solicita primăriei un punct de vedere in acest sens. Concomitent trimite sesizări și la Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Agenția pentru Protecția Mediului și Prefectură. Va dura ceva, dar ai suficiente șanse sa îndrepți lucrurile. Revino cu detalii pe măsură ce vei primi răspunsuri la petiții.