anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, as dori sa pun o intrebare pe care nu am crezut ca o voi pune vreodata pe TPU dar nu am de ales. Am avut recent o problema cu, contul bancar. Cineva mi-a furat datele din cauza altui prieten iar el a folosit toti banii in scopuri proprii. Am mers la politie si un politist de acolo care nici nu avea document de politist si nici insigna si citez,, Esti prost, ti-o spun pe fata`` Ma lua la misto deoarecce am dat datele unui prieten de incredere fara ca el sa ma lase sa termin ce ave-am de spus. Am intrebat un tovaras despre asta si cand i-am spus daca ar fi ok sa schimb sectia mi-a spus ca nu ar fi o idee buna fiind ca toti adulti te vor lua la misto pe faptul ca ai pierdut niste bani pe care nici macar nu i-am cerut permisiunea sa ii dea altcuiva datele. Stiu toate informatiile despre omul care mi-a furat banii dar politia ma ia la misto si nu ma poate ajuta cu nimic, Intrebarea mea este: Chiar nu imi mai pot recupera banii furati? (Doresc sa imi raspunda cineva care stie si nu oameni care ma iau peste picior ca nu este cazul)

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se pare ca vina este a ta. Datele nu se afla chiar asa de usor, numai daca nu ti le dai tu unei alte persoane. Ceea ce ai si facut.
Adio bani.

| mi25 a răspuns:

In primul rand trebuie sa ti ca noi nu suntem ghicitori ca sa intelegem cum a fost.
In al doilea rand, tu fa plangere penala scrisa, nu te duce la politie cu vorbe. Plangerea o poti adresa si direct la parchet.
Daca nu ti-o primeste la politie, o trimiti cu confirmare de primire la Inspectoratul de Politie Judeteana.
Nu poti face plangere decat la sectia de politie din raza domiciliului.

| goguPatent a răspuns:

Odată ce i ai dat acces la cont...ce sa mai facă poliția?

| Bariel a răspuns:

Nu are ce sa faca politia de indata ce tu i ai oferit pe tava dreptul la fondurile tale, nu stiu ce a fost in capul tau de i ai dat datele. Banii cel mai probabil nu ai sa i recuperezi, totusi poti incerca sa intrebi la banca. Ce ai putea tu face e sa ti confrunti prietenul caruia i ai dat datele, sa i transmita aluilalt ca daca nu iti inapoiaza banii iese urat, anunti politia si il dai in judecata, poate reusesti sa l intimidezi si ti inapoiaza. Daca nu, il sechestrezi, glumesc happy. Poti consulta un avocat daca e vorba de sume mari la mijloc, poate exista vre o portita in lege care sa ti sutina cauza, il acuzi si il dai in judecata