| Shainitaini a întrebat:

Salut,as vrea sa dau de permis in Cluj si am inteles ca nu pot sa dau daca nu am buletinul pe judetul Cluj sau un flotant, as putea sa ma inscriu aici in Cluj si sa fac orele si proba teoretica si practica cu politia sa le dau in judetul unde am buletinul?

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti face scoala de conducere in orice judet dar examinarea (probele teoretica si practica) numai in judetul de domiciliu sau in cel de resedinta (flotant).
Totusi este bine sa faci si scoala de conducere in judetul in care vei sustine examinarea, te vei descurca mult mai bine la proba practica deoarece vei cunoaste traseul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poti sa faci scoala unde vrei, dar intr-adevar examenul doar in judetul unde ai domiciliul pe cartea de identitate.

| Shainitaini explică (pentru suntserios):

Si daca fac scoala in cluj trebuie sa duc dosarul in mures dupa ca sa dau examenele?

| suntserios a răspuns (pentru Shainitaini):

Da, cam asta ar implica, sa te duci tu cu dosarul in mures si sa te programezi la examen. Dar vezi ca trebuie sa faci si rost de o masina de scoala cu instructor ca sa dai examenul practic

Si trebuie sa platesc inca un instructor sa dau examenul practic?

Nu stiu sa iti raspund exact, va trebui sa te interesezi la o scoala in Mures, dar mai mult ca sigur trebuie sa platesti macar acele ore in care instructorul iti pune la dispozitie masina ca sa dai examenul.

Dar daca fac orele de condus in cluj si cand fac 18 ani peste 3 luni imi schimb buletul pe cluj pot da examenele tot in cluj?

Daca iti faci carte de idenitate pe cluj poti da examenul la cluj

| helpforyou a răspuns:

De ce nu incerci sa-ti faci viza de flotat. Este gata in cateva zile si rezolvi problema.