| ShREKT a întrebat:

Salut, aseara mi-au luat certificatul de inmatriculare ca aparent aveam ITP-ul expirat, desi din ce stiu trebuiam sa il mai am pana peste doua saptamani. Ma rog, mi-a zis la sfarsit politistul unde trebuie sa sun sa ma programez si ce sa fac, dar nu eram atent, stiti cum trebuie sa procedez sa il recuperez? Fara sa platesc o caruta de bani. Multam!

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este foarte simplu: te duci la o unitate RAR sau una autorizata RAR si iti face ITP si apoi mergi sa-ti primesti certificatul de inmatriculare.
De asemenea va trebui sa platesti amenda pentru lipsa ITP.
Daca poti dovedi ca ITP nu era expirata atunci poti face plangere contraventionala.

| ShREKT explică:

Dar nu i-am zis nicio poveste agentului, absolut nimic, nu is un las laughing) m-a luat cu 120 in localitate initial, mi-a zis ca pentru viteza v-am oprit si i-am zis ok, no i-am dat niste spaga si pentru viteza m-a iertat, dar a trebuit sa ma sanctioneze asa ca cu itp-ul nu am scapat. nu am verificat ca era masina unei rude si el sustinea ca toate actele sunt la zi

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru ShREKT):

A deci nu era masina ta, ce bucurie pe ruda aialaughing super ai scapat

| ShREKT explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am glumit cu viteza si cu spaga, cu 70 am intrat in radar si n-am comentat, le-a placut ca nu am inceput sa ma milogesc sau sa caut scuze si de asta m-au iertat pentru viteza si m-au sanctionat pentru itp laughing dar voiam sa vad cum trebuie recuperat certificatul ca mi-a spus ceva politistul numai ca nu eram atent, ca eram in alt oras si a zis sa sun nu stiu unde, asa ca am venit aici