| frumosuionut13 a întrebat:

Salut.Astazi am fost la garla cu un prieten si a fost si varul meu cu noi.Acolo era un ponton si langa el era o casa cu o scara care urca pe acoperisul casei ca o cabanuta micuta.Sus pe acoperisul la cabana era niste scaune cu o masa. Varul meu a inceput sa le rupa sa faca tot felul de prosti. Pe urma el a plecat dupa ce a stat vreo 4 ore cu noi.Pe urma dupa ce a plecat noi am mai stat.A venit un om si ne-a intrebat ce s-a intamplat.Noi i-am spus ca varul meu a rupt scaunele dar el nea cerut numele de la parinti si noi il l-am dat.Pe urma am plecat.Ce credeti ca se va intampla.Sunt disperat.O sa uite si nu o sa se intample nimic sau se va intampla ceva cu noi gen amenda.Va rog spuneti-mi!

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Nu, nu va uita, sunt niste pagube si trebuiesc plătite, de aceea a cerut acel om numele părintilor, el va lua legatura cu părintii vostrii, si le va cere socoteală, daca voi sunte ti minori nu va poate face nimic, dar părintii vor trebuii sa plătească pagubele. Asa se intimplă cind nu ave ti ce face, vă mănincă rău in fund, acum scarpinati vă de niste sume de bani.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta ave ti voi:?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa platiti omului ce a stricat varul tau. alta data sa va invatati sa stati cuminti