| Idek112 a întrebat:

Astăzi am fost la un mega image ca sa cumpar o bricheta și atunci când am cerut, vânzătoarea a zis ca nu îmi da ca sunt minor. Este ilegal sa vinzi brichete minorilor? Am 15 ani

15 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este ilegal. Ilegal este sa vinzi tigari, alcool, etc, dar nu brichete.

| Idek112 explică (pentru Ioandelasal):

Asta gândeam și eu dar ce sa faci... unii au 30 de ani degeaba

| Balalau95 a răspuns:

La 15 ani ai DREPTUL sa chemi directorul magazinului, si sa, suni la politie, sa se rahateasca pe altcineva, NU pe tine, poate tu iei bricheta aia sa faci focul cu lemne, nu sa fumezi!

| suntserios a răspuns (pentru Balalau95):

De ce sa sune la politie. Nu ziceai tu la o alta intrebare ca politia exista doar ca sa ne umileasca?

| Balalau95 a răspuns (pentru suntserios):

Nu, nu am zis ca "DOAR", am zis ca abia asteapta sa ne umileasca

totusi, trebuie macar sa dea impresia ca isi fac treaba, asa ca cineva care are nevoie de politie si politia ii da cu tifla, s-ar putea sa dea telefon la ProTV si sa ii dea in gat tongue

sunt sigur ca intelegi foarte bine ca treaba difera de la situatie la situatie, dar ti-am raspuns cu "nu e cum spui tu" asa ca vrei sa ma prinzi tongue
continua sa incerci, poate reusesti tonguetonguetonguetongue

Alo ProTv?
Ma cheama Gigel am 15 ani si tanti de la Mega nu imi da bricheta.

Ce crezi ca face protv? Trimite 15 echipe sa investigheze...

Unii din voi răspundeți de parca traiti in propria realitate.

Asa, ca tine?
e al 3lea raspuns in care ignori ce am scris eu si pui ideea pe langa

la ProTV: "am vrut sa cumpar o bricheta, nu a vrut sa mi-o vanda pentru ca sunt minor, am sunat la politie, si mi-au dat cu tifla... voi ce parere aveti, in tara asta e legala discriminarea?!? aveti de gand sa faceti ceva, ca apelul spre voi e ultimul lucru pe care il pot face cand sunt calcat in picioare?!?"

ce zici? o sa tina?

Logic ca nu o sa tina.

Cum spui tu! tongue

Pe cat punem pariu ca pustiu vroia sa traga din tigara si nu avea brichetă? Ha ha. Daca venea protv ii lua si inteviu nu? Il batea masa acasa ca fumeaza...

Deja am scris "cum spui tu"
crezi ca daca pustiul vroia sa fumeze cu bricheta aia atunci drepturile cetatenesti ABSOLUTE ii pot fi calcate in picioare

si sa iti spun pe aia "verde", in locul lui ma duceam la parinti si faceam un ban "cinstit" dand in judecata vanzatoarea, magazinul, si politia care a refuzat sa imi sustina drepturile

dar, cum spui tu, eu sa te contrazic pe tine, NUUUUUU!

| Idek112 explică (pentru suntserios):

Pe cât punem pariu ca habar n-ai de ce am cerut bricheta? Poate nu avea mama cu ce sa aprindă aragazul sa facă mâncare... bricheta e doar de fumat nu? -_-

Ești vai de capul tau... dacă tu fumezi de la 14 ani și pe tine te-a bătut ma ta ca fumai, asta nu înseamnă ca așa e pentru toți...

| suntserios a răspuns (pentru Idek112):

Si, o vroiai pentru tigara pana la urma?

Nu omule, nu voiam pentru Țigara...