Salut,
Inainte de logan era un radar, conteaza cu cat ai fost surprins de radar, nu cat aveai la bord in dreptul loganului.
Chiar si asa, aveai 70, limita e de 50.
Exceptii 60 pe anumite sectoare.
Poti sa ataci procesul verbal in instanta.
Dar fin vinovat, slabe sanse...
Le vei primii prin posta pe toate.
Amenda se poate da pe loc, sau se poate trimite prin posta.
Daca nu primesti poza cu viteza, cere-o, ca ai acest drept sa vezi pe real ora, ziua si vitezza cu care ai fost inregistrat.
Daca ti-a spus ca aveai 99km la ora, inseamna ca atat aveaim iar tu ai face bine sa mergi sa-ti verifici vitezometrul, care s-ar putea sa fie defect.
Amenzile de viteza se dau pe loc, nu am auzit pana acum sa se trimită prin posta la noi.
Poza, sa fie clar, ignora ce zice userul de mai sus, nu îți dă nimeni decât în instanta când contești amenda.
Așa stiam și eu! Doar dacă era radar fix o trimiteau prin poștă, dar odata ce ei se deplasau și m.au oprit în mers? Stiu ca și cele de centura se dau pe loc dacă te.a oprit.
Nu cred că există radare fixe la noi.
Am luat și eu pentru 80 în localitate, tot așa, era un Logan alb, normal, dar mi-a dat pe loc și chiar aveam viteza aia.
Și mai aiurea dacă te-au oprit în timp ce se deplasau
Așa zic și eu. Mersi!
Amenzile se dau pe loc. Radar-ul e Logan normal, dar e super ciudat că ți-a zis asta.
poți face contestație, mai ales că după calculele mele... 99km/h nu e mai mult de 50 peste limita legală.
Stiu ca dacă depasesti cu 50 limita iti ridică permisul, asta ar însemna 101 ca să poată să facă asta