N-o plăti dă-o-n mizda pă-si de amendă.
La Iaşi (RATP e din Iaşi şi doar la Iaşi e sistemul cu "set de bilete" - de-acolo am tras eu concluzia că eşti din Iaşi) sunt nişte jigodii de controlori.
Eu când am luat amendă pe tramvai la Iaşi am plătit-o pe loc (pe-atunci era 20 de lei) dar a meritat căci am stat o săptămână şi-am călătorit o grămadă. Dacă ar fi fost să-mi iau bilete m-ar fi costat peste 100 de lei aşa că a meritat.
Însă, dacă le-ai dat o adresă d'ampulea şi nu ţi-au cerut CNP-ul (după care te pot identifica chiar şi dacă le dai restul datelor false) poţi liniştit să n-o plăteşti că nu te vor găsi.
Iaşul e suficient de mare încât să te pierzi prin el.
P.S.: De ce nu-ţi faci abonament?
Am avut si bilet, mai exact set de bilete, 10 bielte din care 5 erau compostate dar nu am compostat si de aceasta data. Mi-a luat si setul + amenda. Nu stiu daca sa platesc sau nu.
Plateste-o!
Sa fii sigur ca nu scapi de amenda, orice ar fi.
Mai tarziu va fi mai rau, astia sunt in stare de orice!
L-ai mintit pe controlor in legatura cu adresa falsa si s-ar putea ca sa minti lumea in continuare.Si tu, de ce ai vrut sa folosesti minciuna si impotriva ta? Cu minciunile unei persoane, s-ar putea ca lumea sa ajunga la psihiatrie sau alte nebunii.
Lacatusw2005 întreabă: