| CosminShAtat a întrebat:

Astazi, la ultima ora Profesoara de romana mi-a confiscat telefonul dupa ce s-a sunat de pauza, pe motiv ca "m-am jucat pe el ", eu doar m-am uitat la ceas, PRECIZEZ se sunase de pauza... A venit la mine, m-a prins de mana, si-a infipt ghiarele de gorila in mana ( am semne sad ) si mi-a smuls telefonul
A plecat imediat la cancerlarie, am stat 10 min sa ma rog de ea si s-a dus la secretariat, si a lasat telefonul pentru D Director
A spus sa vina unul din parinti a doua zi la prima ora... [ dar parintii mei au zis " sa ramana acolo poate te inveti minte "
As putea sa ma duc cu Un var care are deja 18 anui sau o vecina?
Si era Samsung Galaxy S4 ValueEdition sad
Ps : As putea sa depun o plangere sau ceva pentru urmele de pe mana de la Proasta aia?

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Hahaha ce amuzanti sunteti. cand regulamentul intern sigur nu iti permite sa ai telefon mobil la tine in timpul orelor de curs acum faci scandal ca l a luat... si o mai faci si idioata ca ea avea dreptate si tu nu?

parintii ti au facut foarte bine, sa te inveti minte

| pufulescu a răspuns:

Confiscarea obiectului in timpul orelor de curs poate fi normala conform regulamentului, dar animalele comuniste trebuiau sa ti-l inapoieze la iesirea de la cursuri!
Imi pare rau, parintii ar fi trebuit sa te ajute in aceasta situatie, si cu telefonul si cu urmele. O persoana majora te poate ajuta sa iti recuperezi telefonul, poate, nu stiu... dar cu urmele doar parintii pot interveni, ei iti sunt tutori.