1.Amenda nu se adauga la impozitul casei, doar ca atunci cand vei merge sa platesti impozitul o sa-ti ceara sa platesti si amenda. De altfel, daca nu platesti in 30 de zile, te pot executa silit.
2.Nici o amenda nu se dubleaza daca n-o platesti in 48 ore. Este vorba ca, la unele amenzi, cum sunt cele din domeniul circulatiei rutiere, beneficiezi de plata a doar jumatate din minim, daca o platesti in 48 ore.
3.Parerea mea este sa mergi sa o platesti, pentru a nu ajunge la executare silita, s-ar putea sa platesti mai mult. Numai bine!
Mda..bine ca m-am gandit sa postez caci mie mi s-a spus ca amenda se va pune la impozitul casei, exact cum ai spus tu, cand se va duce sa plateasca impozitul, la acea suma se va adauga si amenda.
Totusi, cum pot sa o platesc daca prietenii mei au ars`o?
Ce se poate intampla la o executare silita pentru o amenda de 50RON? Si cat este posibil sa creasca amenda?
Totusi..amenda mi-a fost data mai "la misto" ca sa zic acasa, o amenda pentru 3 insi.
Fii linistit, amenda nu creste, ramane aceeasi. Doar daca se ajunge la executare silita s-ar putea sa creasca, se vor adauga cheltuielile de executare.
Du-te la organul care ti-a dat-o, spui ca ai pierdut procesul verbal de contraventie si soliciti sa-ti de o copie si apoi o poti plati.
Alta data fii atent ce faci.
Mda..bine ca m-am gandit sa postez ca sa aflu mai multe informatii.
Cum pot sa platesc amenda daca prietenii mei mi-au au ars`o?
Ce se poate intampla la o executare silita pentru o amenda de 50RON, si cat s-ar putea sa creasca amenda?
anonim_4396 întreabă: