Trebuie sa platesti in 48 h jumatate. Daca nu, ai sa o platesti intreaga. Poti face contestatie dar tot trebuie platita.Te-a prins in neregula.Nu scapi.Trebuia sa stii ce ai de facut cand pleci cu masina.
Poti sa depui o contestatie, dar nu cred ca te va ajuta foarte mult. Daca nu platesti suma de 810 lei, in timp ti se va mari suma.
Poti sa: platesti amenda si sa nu-ti faci ITP-ul, poti sa nu platesti amenda si sa-ti faci ITP-ul, poti sa nu platesti amenda si sa nu-ti faci ITP-ul sau poti sa platesti amenda si sa iti faci ITP-ul, acuma alege tu. (Eu zic sa nu platesti amenda si sa-ti faci ITP-ul). Oricum nu esti obligat sa platesti amenda, e o tampenie amenda, nu trebuie sa iti fie frica ca *ooo mama am o amenda hai sa o platesc repede sa nu patesc ceva* nu are ce sa-ti faca daca ai amenzi neplatite, zic eu, ca sa scapi de ce nu-ti faci ITP-ul? P.S. Nu stiu daca creste amenda in taimp, nu cred ca va creste, zic eu.
Pe bune, nu esti obligat sa platesti amenda si nu au ce sa-ti faca?
Tu ai cumva cinci ani?
Pot sa-ti faca un milion de lucruri, au la dispozitie absolut toate mijloacele necesare. Daca nu platesti amenda acum, iti va apare cand te duci sa platesti impozitul, cu multe penalizari. Apoi devine tot mai grav, pana cand ti-i iau cu forta intr-o forma sau alta. din salariu, prin sechestru, conturi blocate, etc.
Mai informeaza-te inainte sa dai sfaturi oamenilor
Mehh... oricum eu nu puneam intrebarea asta aici o puneam si eu undeva pe un site mai bun nu pe site-ul asta cu copii... aaa si eu tot zic ca nu au ce sa-ti faca, oricum nu-mi pasa mai bine bicicleta sau ori ce altceva decat o masina.
Sti ceva, sa face el cum stie mai bine nu sa se ia dupa sfatu' altuia si dupa sa aiba probleme si sa-ii para rau! Si ia uite ce aprins esti tu si nici macar nu ai tu problema asta!
P.S. Tu si toti ceilalti care platesc amende si fac tot ce le spune statul sunteti niste invinsi nu trebuie sa iti fie frica de nimic de pe planeta asta! Trebuie sa iei atitudine! Si nici macar tie nu te-am dat raspunsul si te iei de mine! Mehh... m-am saturat de prostie!
Ghenade_Anca_1990 întreabă: