| Ben9648 a întrebat:

Salut,azi am mers cu 70 pe un drum cu limita de 50, dupa aia văd mașina de poliție și încetinesc la 50, m-am uitat la ei și stăteau cu capul în jos cum ar sta pe telefon, m-ar fi putut lua cu radarul sau doar stăteau pur și simplu acolo?
Nu era niciun polițist jos, erau doar doi în mașină și ceilalți șoferi care veneau dinspre ei nu făceau semn.

Răspuns Câştigător
| Alin1126 a răspuns:

Ai avut mare noroc! Daca te luau cu radarul atunci te-ar fi oprit și plesnit o amenda rolling on the floor

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

O cauti cu lumanarea?
De ce mergi peste limita legala?
Stii ca poti sa te trezesti cu amenda si puncte luate de pe permis sau cu permisul suspendat?

Ma rog, este viata ta si daca iti bati joc de ea, risti sa ramai pieton pe o bucata buna de vreme, dar marea problema este ca poti omori pe cineva cu teribilismul asta.

| Ben9648 explică (pentru Violleta2022):

În primul rând, dacă ai permis nu poți tu să-mi spui mie ca nu ai depășit măcar odată limita de viteză.In al doilea rând, când toți merg cu 70 nu poți tu să mergi cu 50 și la trecerile de pietoni cu 30, trebuie să ti cont și de ceilalți participanți la trafic, dai ai fi șofer de tir și ai ști ce înseamnă program nu ți-ar fi convenit să mergi în spatele la unu cu 30, dar în fine, fiecare cu mentalitatea lui.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ben9648):

Respecta legea baiete, ca intr-o zi accidentezi pe cineva, iar acum ca incepator ai obligatia sa mergi SUB limita legala afisata pe strada.

| suntserios a răspuns (pentru Ben9648):

Nu are permis mai mult că sigur. De ani de zile scrie numai prostii în discuțiile despre mașini.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca te luau cu radarul te opreau

| sierra1 a răspuns:

"m-ar fi putut lua cu radarul sau doar stăteau pur și simplu acolo?"

da, te-ar fi putut lua cu radarul dar și stăteau pur și simplu acolo

| ReddY25 a răspuns:

Să sperăm că ai scăpat la mustață

| Dragobeta a răspuns:

Poate se uitau la inregistrari. Vei primi poza si amenda acasa.

| kalasnicov22 a răspuns:

Poate jucau Tetris.
Adica nu au voie sa stea si ei linistiti in vreo parcare?