| Methadona a întrebat:

Salut, azi cand mam urcat in RATB am validat, pe cand alte 2 persoane nu au validat dar au inchis geamu ( persoane cam de 40 -50 ani ) si a inceput sa imi vorbeasca agresiv si vulgar, si pana la urma eu am deschis geamu si asa a ramas, dupa acele 2 femei nemultumite de acest lucru au sunat la politie, etc etc a venit si baiatu cu masina am coborat chiar eu cand am vazut masina de politie, sa discutat ce sa discutat nu s-a dat nici o amenda dar a spus ca imi da un advertisment ( mi-a luat datele si atat si dupa s-a urcat in masina si a plecat ) P.S nu am injurat - lovit pe careva etc, acel advertisment ce inseamna si ce face? Funda cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| MgdDroopy a răspuns:

Data viitoare amendă direct.
Nu e nicio problemă. Nu cred că esti genul. Trebuia si el sa dea ceva, sa isi ia salariul, ca doar nu a genit degeaba.
Iar persoanele respective poate erau pensionare sau aveau abonament. Si nu trebuie să faca nimic atunci cand urcă.
Important e să fim calmi, să ne cerem drepturile, dar frumos. Sau te muți de acolo.
Nu te pune cu nebunu', pentru că are mintea lejeră!
Dacă s-a ajuns la poliție de la un geam, îți dai seama ce e la blocul lor?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii sunt mai sensibili la curentii de aer, altii nu au nimic.
In general se cere permisiunea celor din jur inainte de a deschide geamul.
Daca gasesti unul mai puternic decat tine:
http://protv.md/......00051.html

suntserios
| suntserios a răspuns:

Au chemat politia pentru ca ai deschis geamul? WFT?

Eu pe astia de peste 50 ani ii numesc produs al generatiei de aur. Ii respect, dar mi se pare generatia cea mai nesimtita, evit orice mic conflict cu ei, nu prea ai cu cine discuta

| Methadona explică:

App, am uitat sa intreb, in cat timp trece acel advertisment