Nu se poate intampla nimic, avand in vedere situatia descrisa.
De altfel trebuia sa constate un politist ca ai trecut pe rosu ca sa te amendeze. Chiar si atunci puteai face plangere contraventionala si ti-ar fi fost anulat procesul-verbal de contraventie.
Multumesc pentru raspuns, dar in cazul in care am fost filmat de cineva? Ar putea face o plangere sau ceva pe baza filmarii? Ma gandesc si ca fapta savarsita ar putea fi ceva tentativa de sinucidere avand in vedere ca mai aveam un om in masina
Fii serios, ti-am spus ca nu se intampla nimic. Chiar daca ai fi fost filmat de cineva nu vei fi amendat, de altfel nici nu poate fi tentativa de sinucidere, nici macar sinuciderea nu este fapta penala.
Bravo, ești un adevărat cutezător, un adevărat exemplu de curaj și iubitor de adrenalină
Multumesc frumos, sa stii ca odata am trecut strada printr un loc nepermis? chiar am simtit adrenalina atunci
Cum spuneam: un adevărat cutezător
Trece trenul la reluare. Sa-ti anunti colegul sa se dea la o parte de pe calea ferata.
Vine "final destination" (google it) dupa tine
ca trebuia sa mori pe trecerea aia
Daca semaforul este defect sau blocat pe culoarea rosu, care e urmatoarea varianta la calea ferata?
Daca ma oprea politia 100 de metri mai in fata cum dovedeam ca este lumina defecta? Din cate mi-a spus colegu, e a 3 a oara cand vede ca se defecteaza acele semafoare